E un forum pt cei care vor sa zambeasca chiar daca le vine sa planga.... E un forum unde se vor putea descarca emotional, unde isi vor putea lasa imaginatia sa zboare..... E un forum care este "ridicat"pe baza devizei: Rad cand imi vine sa plang
 
AcasaAcasa  PortalPortal  CalendarCalendar  GalerieGalerie  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Distribuiţi | 
 

 Dirty Zone [16+]

In jos 
AutorMesaj
BlueRose

avatar

Mesaje : 65
Data de inscriere : 14/08/2010
Varsta : 22
Localizare : Timişoara

MesajSubiect: Dirty Zone [16+]   Lun Iul 16, 2012 11:37 am

Altă poveste nou-nouţă! Am multe idei zilele astea Very Happy Oricum, asta e ceva mai diferită de tot ce am scris până acum...sper să vă placă!

Summary: În urma unor evenimente neplăcute, Layla Brendan ajunge să lucreze în industria cluburilor de noapte - un job periculor, dar necesar. Lucrurile par să se aranjeze, dar când lumea e mai dulce, trecutul se întoarce să o bântuie.

Scurt sumarul fiindcă nu pot să scriu mai mult fără să stric povestea. Oricum, Dirty Zone ar fi M-rated (16+ , posibil si 18+ mai incolo, dar va avertizez inainte) din cauza unor scene mai 'deocheate' Wink I'm feeling naughty these days Very Happy

I. Masca

Încă mă întreb, uneori, de ce am intrat în acestă afacere. Nu e ceva cu care mă mândresc, însă nici nu mă plâng. Dar nu-mi pasă! Nu acum. Nu aici. În locul ăsta nu trebuie, nu îţi este permis, să fi trist, îngrijorat, resposabil...Nu! E un loc al plăcerii trupeşti. Morala e irelevantă.

Şi aş minţi dacă aş spune că-mi displace.

Tot ceea ce contează acum e să-mi joc rolul. Să continui să le ofer plăcere, dorinţă şi să-i fac să revină în fiecare seară.

Dar sunt doar nişte parveniţi! Boşorogi bogaţii ce-şi petrec nopţile în cluburi de fiţe cu animatoare cât mai sumar îmbrăcate, mereu însoţiţi de câteva domnişoare materialiste. Şi mereu aceiaşi ce ne sorb din priviri, ce probabil au fantezii doar la imaginea noastră în jurul unei bări.

Cine-i poate învinui? Noi le oferim priveştea, ei ne oferă banii – schimb cinstit, nu-i aşa?

Bietele însoţitoare, nu au nici o şansă în faţa mea, barbaţii mereu se întorc la show-ul meu. De ce? Ei bine, din cauza tehnicii mele puţin diferite. La fel ca toate celelalte, sunt indiscretă şi indecentă, mă încolăcesc în toate poziţiile posibile în jurul bării, îmi văr câte un picior - încălţat în sandale cu tocuri de vreo zece centimetri poate puţin mai mari – între picioarele unora dintre clienţi, altora le fac un dans erotic în poală, pe alţii în urc pe scena imensă, îi îmebunesc timp de câteva momente, iar când am chef folosesc mesele în loc de scenă – rar cele libere, fiindcă rar se găsesc. Bineînţeles, nu e refuz dorinţa de a mă atinge, însă cireaşa de pe tort, este faptul că o singură dată am ajuns în patul - de fapt era bancheta din spate a Porche-ului - unui client. Speranţa că vor fi atât ne norocoşi îi face să se întoarcă în fiecare noapte, să cheltuiască sume excesive pe băuturi şi să piardă alte câteva mii de dolari în sutienele împopoţonate al animatoarelor – în special într-al meu.

Da, sunt o animatoare, sunt o prefăcută, dar nu o prostitoată!

Şi cine are vreun drept să mă judece? Cine mă poate învinovăţi că am făcut sex cu unul dintre admiratori. Era tânăr, frumos, bogat, iar eu simţeam nevoie de puţină acţiune. Şi, ah, ce mai acţiune! Tipul era fenomenal, un armăsar adevărat şi, pe desupra, cu un corp uimitor – un abdomen bine lucrat, pectorali superbi, bicepşi şi tricepşi uimitori, coapse care purtau semnătura sportului de dimineaţă. Şi cu siguranţă, acest bărbat atât de sexy, nu era la prima abatere sexuală. Dacă stau să mă gândesc, uneori îmi lipseşte o astfel de aventură.


- Layla, ce naiba faci acolo?

Cum de am uitat de el? Drăguţul patron grăsuţ care vorbea atât de frumos cu angajaţii!

-Îmi iau ceva de băut, îi răspunse fata fluturând o mână tatuată.

Pe partea superioară a braţului era pictat un model ce părea a fi compus dintr-o floare rozalie de pe care cad stropi de rouă, care apoi se varsă într-un lac sau o baltă. Tatuajul îi fusese făcut, ilegal, de către prietenul unei colege de liceu, un individ slăbănog, dar bun la bătaie, care se credea un gigolo incredibil. Îşi amintea perfect că în acea zi împlinise cincisprezece ani, iar când a ajuns acasă părinţii au pedepsit-o interzicându-i să-şi părăsescă domiciliul timp de două săptămâni. După cum era de aştept, din moment ce nu putea ieşi pe uşa frontală – şi nici cea din spate – folosi fereastra camerei personale şi astfel îşi petrecea în continuare nopţile pe stradă, cu presupuşii prieteni.

Acum însă, râdea de acea experienţă rebelă, pe care, zicea ea, o făcuse doar ca să le demonstreze părinţilor că este viaţa ei şi o trăieşte aşa cum vrea ea. Acesta fusese cauza multor întâmplări memorabile, însă nu şi motivul tatuajului. Circumstanţele evenimentului se derulau cursiv în mintea ei: avea un iubit, Josh, cu vreo cinci ani mai mare, căruia îi plăceau tatuajele. Îndrăgostită la maxim şi crezând că Josh va aprecia gestul, alese acest model care să-i rămână înscrimţionat pe veci, dar băiatul râse de ea, zicând că era ceva copilăresc, iar un craniu în flăcări ar fi fost ceva remarcabil.

Acelaşi blond mulatru o corupse de mai multe ori. El o încurajase la alcool, ţigări, ocazional droguri, acte de vandalism şi altele care îi aduseseră o mulţime de procese verbale şi amenzi şi chiar o noapte în arest. Relaţia dură cam un an, dar se destrămă când Layla, lăsându-se prostită pentru a mia oară de plăcerile partenerului ei şi gândindu-se că o dată în plus nu va strica nimic, rămase însărcinată. Astfel, la puţin timp după ce ea împlini şaisprezece ani şi îi purta copilul în pântece, Josh o părăsi pentru altă, reprosându-i că l-a înşelat şi descendentul nu era al său. Totuşi, din pricina obiceiurilor dăunătoare, pierdu sarcina, însă refuză cu tot dinadinsul ajutorul familiei, de teama consecinţelor. Şi iată cum ajunsese să lucreze într-u astfel de club!

Cu toate că tatuajul îi amintea de dezamăgirile aduse de Josh, tânăra încă dorea să-l păstreze. Nu ar fi admis niciodată, dar pentru ea modelul ales avea o semnificaţie: floarea palidă era ea, tristă de la atâtea întâmplări cu consecinţe iremediabile, care îşi îneca lacrimile amare, reprezentate de rouă, în braţele cuiva drag. Pe de altă parte, în prezent, planta făcea referire la viaţa ei plină de dezamăgiri pe care ar fi vrut să le pierdă în trecut.

-Mişcă-ţi fundul pe scenă, clienţii nu mai au răbdare! vocea groasă a bărbatul de vârstă mijlocie nu avea un top prea plăcut la momentul respectiv, dar şeful era şef şi în şanţ.

Layla coborî oftând de pe scaunul de bar, mult prea înalt pentru unii, şi-i aruncă o privire seducătoare barmanului. Priveşte-mă. Se îndreptă cu paşi lenţi spre cheliosul boss, mişcându-şi genele leneş şi privindu-l într-un fel care ar face orice bărbat să transpire de emoţie. În mâna stângă ţinea o mască verde cu mult sclipici şi margini aurii, cu care urma să-şi acopere o parte din chip – condiţia ei ăentru a dansa în acest club -, iar cea dreptă o duse pe umărul individului chel, agătându-se de cămaşa acestuia şi-i şopţi, cu tendinţa unui geamăt, mişcându-şi uşor buzele cărnoase:

-Atât de nerăbdător să îmi urmăreşti mişcările, Mark, atât de nerăbdător.

Tânăra îşi aranjă puţin piciorul în dreptul şliţului blugilor şi îşi lipi sânii de pieptul lui.

Bărbatul îşi plimbă palmele pe spatele dezgolit al femeii, apoi se opri cu ele pe şezutul acoperit sumar al acesteia.

-Foarte...poate şi un bonus mai târziu.

Layla îţi puse masca, apoi îşi trecu prin părul de abanos mâinile, cu manichiura verde în degrade, la care se adăugau nişte pietricele la capătul unghilor. În acestă noapte nu avea o coafură, ci îşi lăsă firele bine îngrijite să alunece până pe umerii acoperiţi de o vestă transparentă, azurie. În partea stângă a fetei, un model de steluţe aurii fosforescente coborau de deasupra sprâncenei până pe obraz.

De cum intră pe scenă, publicul o aclamă de parcă ar fi fost un super-star de la Hollywood. Nu era de mirare – pe lângă felul ei de a face show, avea o vestimentaţie compusă din lenjerie intimă, adaptată la stilul clubului, din care sutienul cu o singură bretea cobora în partea cealaltă până spre mijlocul sânului. Avea o pereche de botine cu un model mai special de toc, o brăţară de picior cu inimioară, o pereche de mănuşi de piele fără degete, pe care le folosea mai ales pentru a nu-si răni pielea catifelată şi o „zgardă” cu ţepi cu o altă inimă ataşată, accesoriu care îi îmdemna pe spectatori la gânduri nu tocmai creştine. La acestea se adăuga un cercelul în buric pe care şi-l implantase cu un an în urmă.

Bruneta apucă bara şi folosindu-şi agilitatea se întoarse agăţându-se cu picioarele de partea superioară a corpului din metal, ţindându-se strâns cu o mână şi îşi lasă trupul să coboare uşor de-a lungul drugului. După alte câteva mişcări pe muzică, atinse din nou scene, pentru ca mai apoi să ridice un picior pe care să-l încolăcească seducător în jurul bării şi îşi îndoi spatele până ajunse cu capul la un nivel orizontal, apoi îşi reluă rapid poziţia de început.

La auzul unui bass păşiră câţiva bărbaţi pe platformă, care începură să danseze formând un background uman, energic. Unul dintre aceştia veni în dreptul Laylei, înlătură vesta transparentă şi continuă să îţi mişte corpul uniform cu cel al animatoarei. Trupurile lor se lipeau, se îndepărtau şi iar se uneau pe ritmul sunetelor redate de boxele uriaşe. Mişcările neconvenţionale şi atingerile partenerului îi făcea pe amândoi striperii să se încălzescă şi să vrea să guste tot mai mult din gesturile păcătoase.

Ca orice altă animatoare, Layla era obişnuită cu striperii care interveneau în fiecare show pentru a încânta privirile spectatoarele. Dar băiatul acesta...ah, bărbatul ăsta era dat naibii! El se agăţă de bară, iar fata se aşeză în faţa lui coborând cu degetele de la obrazul acestuia până la gât, în timp ce tânărul îşi aşeză o mână pe abdomenul ei, iar cealaltă pe sân, mângâind-o cu ambele braţe. Bruneta îl privi printre gene, iar dacă nu ar fi fost atât de stăpână pe sine, cu siguranţă s-ar fi pierdut. O şuviţă de păr şaten intens atârna rebelă pe lângă ochii întunecaţi, în care se reflecta lumina azurie a irişilor ei.

Spre dimineaţă, când programul se încheie, iar dansatorii aveau o întregă zi să recupereze noaptea pierdută, Layla îşi luă celularul şi părăsi în grabă localul.

- Dacă vrei, te pot conduce acasă, mi-e în drum.

- Mulţumesc, Drake, dar mă descurc.

- Nu e prea sigur ca o domnişoară frumoasă să meargă singură pe străzi întunecoase la ora asta.

- Vrăjeală! E expirată, încearcă alta.

- Sunt două ore de mers cu autobuzul până la apartamentul tău, nu-i aşa? Credeam că maşina e o opţiune mai plăcută, dar...

- A ta sunt, dar mă duci până în faţa blocului.

Urcară ambii în BMV-ul negru al lui Drake, care, ca întotdeauna, conducea cu peste 100km/h.


Don't forget to review !
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Dirty Zone [16+]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Smile:) :: My little word :: Fan fictions-
Mergi direct la: